KHK’lı memur, ağır sanayide işçi olarak çalışırken hayatını kaybetti

Kütahya’da İş ve İşçi Bulma Kurumu’nda meslek danışmanı olarak çalışırken 2017’de ihraç edilen memur Ramazan Korkut, gece yarısı mesai çıkışında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Korkut, ihraç edildikten sonra cam sanayiinde işçi olarak çalışıyordu. Korkut’un işe geri dönüş için açtığı dava 7 yıldır Danıştay’da bekletiliyordu.

  • ü
  • 29 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Kütahya’da İş ve İşçi Bulma Kurumu’nda (İŞ-KUR) meslek danışmanı olarak görev yaparken 2017’de ihraç edilen 56 yaşındaki iki çocuk babası KHK’lı memur Ramazan Korkut, mesai çıkışı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Hakkında adli takipsizlik kararı verilmesine rağmen Korkut görevi iade edilmemişti.

KAZA MESAİ ÇIKIŞINDA MEYDANA GELDİ

Kaza dün gece Kütahya’da meydana geldi. İhraç edildikten sonra cam sanayiinde ağır işte çalışan Korkut, gece yarısı mesaiden çıktı. Sürücüleri henüz belirlenemeyen 34 ENB 843 hafif ticari araç, 43 SD 268 plakalı otomobil, 43 ND 589 plakalı otomobil ve Korkut’un kullandığı 43 DZ 701 plakalı kamyonet, Siner Mahallesi yakınındaki Kütahya Organize Sanayi Bölgesi yolunda çarpıştı.

Kronos’tan Sevinç Özarslan’ın haberine göre, ekipler Ramazan Korkut’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

GÖREVE İADE DOSYASI 7 YILDIR DANIŞTAY’DA BEKLETİLİYORDU

Hakkında adli takipsizlik kararı verilen Korkut’un işe geri dönüş için açtığı idari dava 7 yıldır Danıştay’da bekletiliyordu. Korkut’un Kronos’a konuşan bir aile yakını, “İhraç edildikten sonra çocuk parkında çalıştı. Çocuk oyuncaklarını açıyordu. Dağda çapa yaptı, inşaatta nöbet tuttu. En son bu cam sanayiinde çamur içinde çalışıyordu. Ağır bir işi vardı” dedi.

Evli ve iki çocuk babası olan Korkut’un cenazesi bugün ikindi vaktinde Kütahya Tavşanlı İsaköy’de defnedilecek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com