Kaza yerinde yaralılardan toplanan ikinci telefon da Eylem Tok’un aracından çıktı

Yazar Eylem Tok'un 16 yaşındaki ehliyetsiz oğlunun karıştığı kazada olay yerinde yaralılardan toplanan ikinci telefon da ortaya çıktı. Tahsin Arslan’dan sonra İbrahim Gümüş’ün telefonu da Eylem Tok’un aracından çıktı. Tok, ilk açıklamasında telefonları topladığı iddiasını reddetmişti.

  • ü
  • 09 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Eylem Tok, kazaya karışan oğlunu olay yerinden aldıktan sonra yaralıların telefonlarını toplamış; birkaç saat sonra da Mısır'a kaçmıştı. Tok'un oradan da ABD'ye geçtiği ortaya çıkmıştı.

Yazar Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur’un çarptığı ATV’den yaralı kurtulan İbrahim Gümüş’ün telefonu da ortaya çıktı. Gümüş’ün telefonu Eylem Tok’un aracında bulunurken, Tok’un şoförü tarafından polise teslim edildi.

Yazar Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur’un İstanbul’daki Belgrad orman yolunda ATV’ye çarpması sonucu Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş ve 4 genç de yaralanmıştı.

Yaralı gençlerden Tahsin Arslan’ın kayıp telefonu Eylem Tok’un şoförü tarafından emniyete teslim edilmişti. Kazada yaralı kurtulan İbrahim Gümüş’ün telefonu da kayıp olarak aranıyordu İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin soruşturması kapsamında Gümüş’ün aranan telefonu Tok’un aracında bulundu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Eylem Tok, Mısır’a kaçtıktan sonra yaptığı ilk açıklamada olay yerinde yaralılardan telefon toplama iddiasını reddetmişti.

Tok’un, yaralıların polise haber vermemesi için telefonları topladığı iddiası gündeme gelmişti. Toplanan telefonlar nedeniyle yaralıların ambulansı da arayamadığı ortaya çıkmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com