Katil Semih Çelik, İkbal Uzuner’i öldürme planını geçen yıl videoda anlatmış

İstanbul Fatih’teki kadın cinayetlerinin faili Semih Çelik’in, İkbal Uzuner’i öldürmeden bir yıl önce video çekmiş.

  • ü
  • 05 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Türkiye’yi sarsan İstanbul Fatih’teki kadın cinayetlerinin faili Semih Çelik’in, İkbal Uzuner’i öldürmeden bir yıl önce çektiği bir video ortaya çıktı. Videoda katil Çelik, İkbal Uzuner’i öldürmek için plan yaptığını söyledi: “Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum. Bu insanın sen olmasını istiyorum.”

EKOL TV’nin ulaştığı videoda, intihar eden Çeli’in, İkbal’ı öldürmek için plan yaptığı ancak o an bunu gerçekleştiremediği öne sürüldü. Videoda katil Çelik, “Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum. Bu insanın sen olmasını istiyorum” ifadelerine yer verdi.

‘SONUNDA ÖLÜYORUM AMA…’

Videoda Çelik, “İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Dün seni gördüğüm gün seni öldürmeye gelmiştim” diyerek, Uzuner’i öldürme planını açıklıyor.

“Seni öldürürsem diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın” sözlerini kullanarak videosunu çekerken, aynı zamanda uyuşturucu içiyor.

KATLİAM GÖZ GÖRE GÖRE GELMİŞ

Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından ‘Felaket göz göre göre gelmiş, öldüreceği belliymiş’ tepkileri geldi.

Fatih’te vahşet! İki ilçede iki kadını öldürüp surlardan atlayarak intihar ettiFatih’te vahşet! İki ilçede iki kadını öldürüp surlardan atlayarak intihar etti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Fatih’teki vahşetin ardından bir cinayet daha: Mersin’de bir kadın boğularak öldürüldüFatih’teki vahşetin ardından bir cinayet daha: Mersin’de bir kadın boğularak öldürüldü.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com