Katil Semih Çelik, Ayşenur’u öldürdükten sonra polisi arayıp kendini ihbar etmiş

Katil Semih Çelik'in, Ayşenur Halil'i öldürdükten sonra polisi arayarak kendini ihbar ettiği; sonra da İkbal Uzuner'le buluşmak için çıktığı belirlendi.

  • ü
  • 13 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Semih Çelik’in işlediği çifte cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. İkbal Uzuner’in cep telefonunun çözüldüğü, Ayşenur Halil’in ise iPhone olan cep telefonunun şifresini henüz kırılamadığı ancak çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Çelik’in, Ayşenur Halil’i evde öldürdükten sonra polisi arayarak kendisini ihbar ettiği ve İkbal Uzuner’le buluşmak için surlara hareket ettiği saptandı.

İstanbul Fatih’te 19 yaşındaki Semih Çelik, kendisiyle yaşıt olan Ayşenur Halil’i ve İkbal Uzuner’i katletti. Önce Ayşenur Halil’i kendi yaşadığı Eyüp’teki evinde öldüren Çelik, Edirnekapı’daki surlarda buluştuğu İkbal Uzuner’i de vahşice öldürmüştü. Ardından Çelik, surlardan atlayarak yaşamına son vermişti.

BİRLİKTE FIRINA GİTMİŞLER

Öte yandan katil zanlısı Semih Çelik’in Ayşenur Halil’le dışarıda buluştuğu ve kahvaltı yapmak için birlikte bir fırına giderek ekmek aldıkları tespit edildi. İkilinin fırına birlikte gittikleri, çevredeki güvenlik kameralarından elde edildi.

Sabah’ın haberine göre genç kızı evine götüren Çelik’in burada cinayeti işledikten sonra kendi cep telefonundan polisi arayarak cinayet işlediği yönünde ihbarda bulunduğu ve ikinci cinayeti işlemek üzere İkbal Uzuner’le buluşmak üzere Fatih’teki surlara hareket ettiği öğrenildi.

LAPTOP İNCELEMESİ SÜRÜYOR

Ayşenur Halil’in kullanımında olduğu iPhone marka cep telefonunun ise henüz çözülemediği, soruşturma birimlerinin incelemelerinin devam ettiği öğrenildi. Semih Çelik’in laptopundaki incelemenin de sürdüğü öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com