Kaplan soruşturmasında yeni deprem: Sinan Ateş silah ticaretini bildiği için öldürüldü

Ayhan Bora Kaplan davasının müştekisi Muhammed Sağ, Sinan Ateş'in Kaplan'ın silah ticaretini bildiği için öldürüldüğünü iddia etti. Sağ, suikastın kendisine de Ayhan Bora Kaplan'a da teklif edildiğini öne sürdü.

  • ü
  • 21 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın mafya lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması Ankara Emniyeti’nde üst düzey polis müdürlerinin “darbe girişimi” yapmakla suçlanmasının yanı sıra şimdi de Sinan Ateş suikastına uzandı.

Ayhan Bora Kaplan davasının müştekisi Muhammed Sağ, Sinan Ateş’in, Novorosisk’ten Ortadoğu ve Afrika ülkelerine silah ticaretini bildiği için öldürüldüğünü iddia etti. Muhammed Sağ, suikastın kendisine de teklif edildiğini öne sürdü.

Gizli tanık Serdar Sertçelik’in elektronik kelepçeli ve yaralı bir halde yurt dışına kaçırılması sonrası profesyonel olarak hazırlanan Youtube yayınında açıkladığı iddialar sonrası Ankara Emniyeti’nde yaşanan deprem sürüyor.

Şimdi de Kaplan soruşturmasındaki müşteki Muhammed Sağ’ın açıklamaları davaya yeni bir boyut kazandırdı.

‘KAPLAN CİNAYETİ KABUL ETMEDİ’

Tele 1 yayınına katılan Muhammed Sağ, öldürülen Sinan Ateş’in, Ayhan Bora Kaplan’ın silah kaçakçılığı faaliyetlerini bildiği için suikasta uğradığını öne sürdü.

Sağ, Kaplan’ın Sinan Ateş cinayetini kabul etmediğini de iddia etti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Sağ, “Ateş’in cinayeti 32. Ağır Ceza Mahkemesi’ne verildi, bu tesadüf değil. Ateş, Novorosisk’ten alınan silahların Ortadoğu’ya satıldığını biliyordu. Bu nedenle öldürüldü. Ben de bu yüzden Türkiye’ye dönmüyorum. Sinan Ateş’in suikastçiliğini Bora Kaplan kabul etmediği için örgütle arası bozuldu ve seçimden üç ay önce İYİ Parti’ye geçtiler” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com