Kadın kılığına giren şahıs kurşun yağdırdı

Çorum'da yüzü maskeli ve kadın kılığına giren silahlı bir erkek, pazar tezgahında Galip Ayan'ı tabancayla vurdu.

  • ü
  • 13 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Çorum’da yüzü maskeli ve kadın kılığına giren silahlı bir erkek, pazar tezgahında Galip Ayan’ı tabancayla vurdu. Ağır yaralanan Ayan hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Çorum’un Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı’nda yaşanan silahlı saldırı, mahalle sakinlerini şok etti. 30 yaşındaki Galip Ayan, yüzü maskeli ve kadın kılığına girmiş bir erkek tarafından tezgahında satış yaparken vuruldu.

Ağır yaralanan Ayan, hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan kısa süre içinde polis tarafından yakalandı.

ETEĞİNİN ALTINDAN ÇIKARDIĞI TABANCAYLA ATEŞ ETTİ

Olay, akşam saat 19.30 sıralarında Cumartesi Pazarı’nın en yoğun olduğu anlarda yaşandı. Tezgahında satış yapan Galip Ayan, yanına yaklaşan kadın kıyafetleri giymiş, yüzü maskeli ve elinde çanta taşıyan bir kişinin saldırısına uğradı.

Kimliği belirsiz saldırgan, giydiği eteğin altına sakladığı tabancayı çıkararak Ayan’a peş peşe ateş etti. Kasığına isabet eden çok sayıda kurşunla yaralanan Ayan, yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşarken, bazıları saldırganın peşinden koşmaya çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kanlar içinde kalan Ayan’a ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ayan, acil serviste tedavi altına alındı ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Polis ekipleri, saldırıdan sonra kaçmaya çalışan şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Zanlının üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Polis ekipleri, saldırganın kimliğini ve olayın arkasındaki olası motivasyonları araştırmaya başladı.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com