İYİ Parti, Dilruba Kayserilioğlu’nu cezaevinde ziyaret etti

İYİ Partili Cenk Özatıcı, sokak röportajında konuştuktan sonra tutuklanan Dilruba Kayserlioğlu'nu cezaevinde ziyaret etti: 27 yılla yargılanan Dilan Polat iki gün evvel serbest bırakıldı ve tutuksuz yargılanıyor. Hükümeti eleştirdiğinizde Dilruba gibi cezaevine giriyorsunuz. İşte bu, AKP Türkiyesinin özetidir.

  • ü
  • 21 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

İYİ Parti Milli Güvenlik ve Göç Politikaları Başkanı Cenk Özatıcı, sokak röportajında söylediği sözler gerekçe gösterilerek tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu’nu İzmir Aliağa Cezaevi’nde ziyaret etti. Atıcı’ya İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, Aliağa İlçe Başkanımız Deniz Hancı eşlik etti.

‘DİLRUBA KAYSERİLİOĞLU’NUN MORALİ İYİ’

Ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada Kayserilioğlu’nun moralinin çok yüksek olduğunu söyleyen Atıcı, “Benden tek bir ricası vardı. Kendisinin de mağdur olduğu Türkiye’deki hukuksuzlukları ve adaletsizlikleri gündeme getirmem” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘DİLAN POLAT SERBEST, DİLRUBA CEZAEVİNDE’

Tutuklu yargılamanın istisnai bir tedbir olması gerektiğini ancak Türkiye’de bu yöntemin muhalifleri sindirmek için siyasi sopa olarak kullanıldığını kaydeden Atıcı, “27 yılla yargılanan Dilan Polat iki gün evvel serbest bırakıldı ve tutuksuz yargılanıyor. Sadece bir sokak röportajı veren ve isnat edilen suçların hiçbirisinden hapis yatmayacak olan Dilruba ise bugün cezaevinde. AKP Türkiyesinde suç örgütü kurduğunuzda, kara para akladığınızda, dolandırıcılık yaptığınızda, tutuksuz yargılanıyorsunuz ama hükümeti eleştirdiğinizde Dilruba gibi cezaevine giriyorsunuz. İşte bu, AKP Türkiyesinin özetidir” diye konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com