İtirafçı Narin’i kimin öldürdüğü açıkladı: “Arif’in kızını öldürdüm, sen de cesedi yok edeceksin”

İtirafçı mahkemede, "Savcılıkta verdiğim ifademde geçen Salim'in bana dediği Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin." ifadelerini kullandı.

  • ü
  • 11 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Narin Güran’ı cesedini dereye gömen itirafçı Nevzat Bahtiyar ifadesinde Narin’i amcasının öldürdüğünü söyledi. Halk TV’den Müslim Sarıyar’ın aktardığına göre; Bahtiyar, mahkemede “Narin’in cesedini amcayla birlikte aracıma koyduk. Sonra evime gittim. Orada çuvala koydum. Aracıma tekrar koyarak dereye gittim. Cesedini derenin kenarına bıraktığım zaman üzerine bir taş koyduğumu hatırlıyorum. Cesedin bulunduğu çuvalı suyun kenarındaki doğal kayanın dibine yerleştirdim. Üstüne taş koydum. Dışarıdan bakınca orada bir şey olduğu anlaşılmıyordu.

‘ARİF’İN KIZINI ÖLDÜRDÜM’

Savcılıkta verdiğim ifademde geçen Salim’in bana dediği Arif’in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm şeklindeki ifade doğrudur. Daha önce ifademde bu durumdan bahsetmemiştim çünkü Salim Güran’dan korkmuştum.”

YENİ GÖZALTI DALGASI

Öte yandan Halk TV muhabiri Ferit Demir, Narin Güran cinayeti kapsamında köy imamı ve Hüseyin Güran’ın ikinci eşi gözaltına alındığını açıkladı.

Halk TV’de yayınlanan Kayda Geçsin programına bağlanan Halk TV muhabiri Ferit Demir, Narin cinayeti soruşturmasının seyrini değiştirecek yeni gözaltıları açıkladı.

Köyün imamı da gözaltına alındı

Demir, yeni gözaltılara ilişkin şunları söyledi:

“Soruşturmanın seyrini değiştirecek yeni bir gelişme yaşandı. Köy imamı ve Narin’in büyük amcası Hüseyin Güran’ın ikinci eşi 40 yaşındaki bir kadın akşam saatlerinde jandarma tarafından gözaltına alındı.

Özelikle Hüseyin Güran’ın ikinci eşinin çok şey bilidiği iddiası var, bu bilgilerde kuvvetle muhtemelen, itirafçının verdiği bilgiler doğrultusunda yapılan bir operasyon ve şu anda köy imamı ve Hüseyin Güran’ın ikinci eşi gözaltına alınarak sorgu altına alındı. Bu iki ismin önemli bilgiler bildiği söyleniyor. İmamın neden gözaltına alındığı açıklanmadı ama kadının cinayetin aydınlatılmasında önemli bigiler bildiği söyleniyor.

‘DOSYA ÇÖZÜLME NOKTASINA GELİYOR’

Amcanın evi camiye yakın bir yerde ancak akrabalar birbirlerine karşı çok yakın ilişkilerle bağlılar ve onunda sürekli birbirlerine gidip gelidkleri biliniyor. Gözaltına alınan amcanın ikinci eşi kadın 40 yaşında. Dolaysıyla bu olayın giderek hem karmaşık bir durum aldığı hem de artık çözülme noktasına geldiği belirtiliyor.

Amca jandarmaya verdiği ifadede Narin’in saat 17.40’ta kendi evine geldiği ve kuzenleriyle görüşmek istediğini ama kuzenlerin evde olmadığını söylüyor ama Narin o saatte caniler tarafından katledilmişti.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com