İstinaf, Eros’un katili İbrahim Keloğlan’ın cezasını onadı

İstanbul Başakşehir'de aynı sitede yaşadığı kedi Eros'u asansörde dakikalarca işkence ederek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezası onandı.

  • ü
  • 15 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

İstanbul Başakşehir’de, sitenin asansöründe kedi Eros’u işkence ederek öldüren sanık İbrahim Keloğlan’a verilen hapis cezası onandı.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi (istinaf), Keloğlan’a, Küçükcekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesince “evcil hayvanı kasten öldürme” suçundan verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezası kararına ilişkin temyiz incelemesini tamamladı.

Yerel mahkemenin hükmünde usul ve esasa ilişkin herhangi bir hukuka aykırılık, delilerde ve işlemlerde ise herhangi bir eksiklik olmadığına karar veren daire, ispat bakımından değerlendirmenin yerinde olduğunu ifade etti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

TEMYİZ BAŞURUSU REDDEDİLDİ

Eylemin doğru olarak nitelendirildiğini ve sanığa verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasının kanuni bağlamda uygulandığını belirten daire, sanık, sanık avukatının ve cumhuriyet savcısının ileri sürdüğü nedenleri yerinde görmeyerek temyiz başvurusunu esastan reddetti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com