İstifa ettiği Yeniden Refah’ı ‘Fetö’cü ilan etti: Önemli olan Ekrem İmamoğlu’nu seçtirmemek

AKP ile işbirliği yapmadığı için Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Suat Pamukçu, parti yönetimini 'Fetö'cü ilan etti. Pamukçu, İstanbul'da Murat Kurum'u seçtirmekten önemli olanın Ekrem İmamoğlu'nu seçtirmemek olduğunu söyledi.

  • ü
  • 07 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

AKP ile yerel seçim işbirliği yapmadığı için Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, eski partisini ‘Fetö’cü ilan etti.

İktidara yakın Yeni Şafak gazetesine açıklamada bulunan Pamukçu, Yeniden Refah Partisi’nin AKP ile işbirliği yapmamasından ‘Fetö’yü sorumlu tuttu.

‘TEK HEDEFLERİ REİSİCUMHUR’

Pamukçu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan’ın çevresin dikkat çekerek, “FETÖ! Varlar. Genel Başkan’ın yanında varlar. Özellikle şunu söyleyeyim; ısrarla ittifaka karşı olanlar kesin FETÖ’cüdür. Bu FETÖ’cülerin de şu anda tek hedefleri Reisicumhur’dur. İntikam almak duygusuyla yanıp tutuşuyorlar” dedi.

Partideki ‘Fetö’cüleri isim isim bildiğini iddia eden Pamukçu, “Biliyorum. Alıp getiriyorlar. Referans oluyorlar. Yüzlerine söyledim”dedi.

‘DAHA ÖNEMLİSİ İMAMOĞLU’NU SEÇTİRMEMEK’

Kendisini Erbakancı olarak niteleyen Suat Pamukçu, “Erbakan’ın ‘CHP’siz hükümet’ inancıyla hareket edilmeli. Bence Murat Kurum’u seçtirmekten daha önemlisi Ekrem İmamoğlu’nu seçtirmemektir. Bu seçimlerde İmamoğlu’nun seçilmesine vesile olan 2028’de de Cumhurbaşkanı seçilmesini sağlar.” diye konutu

Partiye yeni katılanların Milli Görüş  çizgisi ile alakalarının olmadığını iddia eden Pamukçu, seçimlerde belediye başkanı ve meclis üyesi çıkarmamayı teklif ettiklerini de söyledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com