İsrail Dışişleri Bakanı durmuyor: Bu kez Erdoğan’ı hedef alırken Mansur Yavaş’ı da etiketledi

İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Instagram yasağı üzerinden eleştirerek, "Türkiye vatandaşları, senin diktatörlüğünde sıkışıp kaldılar" dedi.

  • ü
  • 06 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

İsrail Dışişleri Bakanı İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerine devam etti.
İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ‘antisemitik diktatör” olarak niteledi. Erdoğan’ın dünkü konuşmasına ABD’yi ve Batı ülkelerini, “İsrail’deki Siyonistler tarafından rehin alınmış” yönündeki ifadesini eleştirerek, “Erdoğan, rehin alınanlar Türkiye vatandaşlarıdır, senin diktatörlüğünde sıkışıp kaldılar.” dedi.

Erdoğanın 57 milyon kullanıcısı olan Instagram’a erişim engeli getirirken kendi hesabının erişime açık bıraktığına kaydeden Katz, “İster bana kaç saldırı düzenlenirse düzenlensin, ben Türkiye halkına ve dünyaya gerçeği ifşa etmeye devam edeceğim. Hamas’ı kucaklayan, halkını baskı altında tutan ve bir diktatör gibi davranan bir lider, bir diktatördür.” dedi.

Katz, mesajının sonuna İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Gençlik Kolları’nın adresinin etiketledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com