İmamoğlu’nun gözde bürokratından üstü kapalı mesaj: Siyasi kariyerizm zehirdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin özellikle kültür sanat alanlarıyla ilgili çalışmalarının arkasındaki isim olarak dikkat çeken Mahir Polat'tan dikkat çeken bir "siyasi kariyerim" eleştirisi geldi. Polat, "Halk, bu zor günlerde verdiği mücadeleyi birilerinin kariyer planı için yapmıyor" dedi.

  • ü
  • 10 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, “Siyasi kariyerizm zehirdir” diyerek, sitem dolu bir paylaşım yaptı. Polat, “Halk bu zor günlerde verdiği mücadeleyi birilerinin kariyer planı için yapmıyor” ifadesini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. “Siyasi kariyerizm zehirdir” ifadelerini kullanan Polat, “Kariyerizm planına düşenler memleketin ve toplumun dertlerine sırtını döner, ülkenin içinde bulunduğu kaosu unutup kendi hesaplarına dönerler” dedi.

Polat, paylaşımın devamında da şunları yazdı:

“Sol siyasette kariyerizm olmaz, dert arkadaşı olunur, sıra neferi olunur, eksiği tamam etmek için halka turap olunur. Halk bu zor günlerde verdiği mücadeleyi birilerinin kariyer planı için yapmıyor.”

Mahir Polat’ın paylaşımı ile kimlere sitem ettiği ve mesaj verdiği merak konusu oldu.

İBB’NİN GÖZDE BÜROKRATI

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin Fatih Belediye Başkan adayı olan Polat, ilçede parti tarihinin en yüksek oy oranına ulaşmış ancak seçimi kazanamamıştı. Mahir Polat, İBB’nin özellikle kültür sanat alanlarındaki faaliyetlerinin arkasındaki isim olarak biliniyor. Eski mekanların dönüştürülerek kültür sanat hayatına kazandırılması, İBB miras ile onlarca tarihi eserin kurtarılması, kitap noktalarının açılması ve kitap basımı gibi çok ilgi gören hizmetlerde Mahir Polat’ın imzası olduğu belirtiliyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com