İmamoğlu’na ‘istinaf’ kararı öncesi ‘halktan’ yoğun ilgi

İstinaf tarafından hakkında siyasi yasak getirileceği iddia edilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

  • ü
  • 20 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat’ta Turhal Belediyesi’ni ziyaret etti. İmamoğlu, “Tarımdan sanayiye, üretimden eğitime Turhal aslında bir Cumhuriyet ilçesi” dedi.

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat ziyareti kapsamında Taşhan esnaf ziyaretinin ardından Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural’ı makamında ziyaret etti. Ural ile görüşmesinin ardından İmamoğlu, belediyenin önünden Turhallılara seslendi.

Turhal ilçesinin bir Cumhuriyet kenti olduğuna vurgu yapan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Size söz veriyorum, bir gözüm, bir elim, bütün duygumla Erdem Başkan’ın yanında olacağım, Turhal’da çok güzel işler yapacağız. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kimliğimle ve çalışma arkadaşlarımla Tokat’ı dinleyelim, Tokat’ı anlayalım diye programlar yaptık. Sabahtan itibaren buradaki sivil toplum kuruluşlarıyla vatandaşlarımızı dinledik, onlara duygularımız aktardık. Turhal’da sizlerle beraber olmak bunu farklı duyguları yaşatıyor çünkü Turhal. Cumhuriyetimizin. Bu cennet vatanın Cumhuriyet’e adım attığı anlardan itibaren gelişmenin, yol yürümenin, büyümenin, kalkınmanın, simge merkezlerinden birisi. Tarımdan sanayiye, üretimden eğitime Turhal aslında bir Cumhuriyet ilçesi.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

En önemli sorunlandan birisinin ayrımcılık olduğunu ifade eden İmamoğlu,  “Bugün bu ayrımcılık, her şeyi ben bilirim diyen anlayış, her şeyi ben yaparım hatta öyle öyle uç noktalara gidiyorlar ki oturdukları koltuğun makamın kendilerine ait olduklarını düşünüyorlar. Bizim elde ettiğimiz makamın sahibi millet. Erdem Başkan’ın oturduğu o koltuk, makam, sizin koltuğunuz. Temsilci olarak atadınız, buradaki bu ilçedeki mal, mülk, yaşam, fırsat bütün imkanlar size sunulmak üzere geliştiriliyor ve onun için çalışılıyor” dedi.

İmamoğlu’na ziyaret sırasında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com