İmamoğlu, Murat Kurum’a ‘üstün başarılar’ diledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimde rakibi olan Murat Kurum'un yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na getirilmesine dair ilk değerlendirmesini yaptı. İmamoğlu farkla yendiği rakibine, "Sayın Murat Kurum’a üstün başarılar diliyorum" dedi.

  • ü
  • 03 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Mehmet Özhaseki’den boşalan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koltuğuna Murat Kurum’un atanmasıyla ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı. Yerel seçimlerde AKP’den rakibi olan Kurum’u farkla yenen İmamoğlu başarılar diledi.

31 Mart seçimlerinde İstanbul’da AKP’nin adayı olan Murat Kurum 1 milyonu aşkın oy farkı ile CHP’li Ekrem İmamoğlu’na seçimi kaybetmişti.

İBB Başkanı İmamoğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Sağlık Bakanı olmasını tebrik eder yeni görevinde başarılar dilerim. Ayrıca yerel seçimde İstanbul’da yarıştığımız Sayın Murat Kurum’a da yeniden atandığı Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum.”

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com