İfadeye çağrıldığı karakolda ‘Mesai bitti’ denilerek nezarete atılan KHK TV muhabiri Yiğitsözlü serbest

Yargılandığı davanın duruşmasında yaşananları sosyal medya hesabından paylaştığı için ifadeye çağrılan, ancak gittiği karakolda "Mesai bitti, savcı yarın ifade alacak" denilerek nezarete konulan KHK TV muhabiri Ahmet Erkan Yiğitsözlü serbest bırakıldı.

  • ü
  • 25 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Dün Osmaniye’de bir sosyal medya paylaşımı gerekçe gösterilerek nezarete konulan KHK TV muhabiri gazeteci Ahmet Erkan Yiğitsözlü, bu sabah serbest bırakıldığını duyurdu. Yiğitsözlü, ifadeye çağrılmış ancak, “Mesai bitti, savcı ifadeni yarın alacak” denilerek nezarete atılmıştı.

Yiğitsözlü, kendisiyle ilgili Osmaniye Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yargılanmasında yaşananları anlattığı tweetleri nedeniyle göz altına alınmıştı.

Serbest kaldıktan sonra avukatıyla fotoğrafını paylaşan Yiğitsözlü, “Kıdemli avukatım @engineermurat ile adalet sarayından çıktık. İki yıl önce gözaltındayken sorgum gece 1.30’da sona ermişti. Yine Av. Murat Demirci almıştı, akşam yemeği kumanyamı yemişti. Kaderin işine bakın ki bu sabah kumanyamı yemek yine ona nasip oldu. Bir x paylaşımım 1 gece nezarette kalmama neden oldu. Temel’in dediği gibi “Bu da bana ders olsun'” ifadelerini kulandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com