İddia: Sinan Ateş’in katili Yunanistan sınırına da aynı araçla götürülmüş

Gazeteci Erk Acarer, Sinan Ateş'in katili Eray Özyağcı'nın yurt dışına kaçması amacıyla Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'a tahsisli araçla Yunanistan sınırına götürülmüş olabileceğini iddia etti.

  • ü
  • 25 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Gazetece Erk Acarer, MHP’li Güven Adıgüzel’in insan kaçakçılığı ve uyuşturucu ticaretinden yakalanan oğlu Tunahan Adıgüzel’in Sinan Ateş’in katili Eray Özyağcı’yı yurtdışına kaçırma girişiminde kullanılmış olabileceğini iddia etti.

Acarer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Eray Özyağcı’nın yurtdışına kaçırma zamanın ilginç olduğuna işaret ederek, şu ifadeleri kullandı:

“Yakalanma tarihi 6 Şubat 2023. Olaydan bir gün önce yani 5 Şubat 2023’te Tekirdağ’da MHP mitingi var. Özyağcı, Ankara’dan İstanbul’a Emre Yüksel ve Tolgahan Demirbaş’ın kullandığı 06 AT 5021 plakalı araçla kaçırıldı. Audi marka araç MHP genel Merkezi’ne kayıtlıydı ve Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a tahsisliydi. Araç 2023 Temmuz’da satıldı.

Bu araç MHP mitinginden 1, Eray Özyağcılar’ın yakalanmasından 2 gün önce Tekirdağ’a gitmişti. MHP mitingi olduğu gün Tekirdağ’dan Edirne Uzunköprü’ye geçti. Ne tesadüftür ki Eray Özyağcılar da aynı yerde yakalandı.

Olayları üst üste koyunca, ilginç başka bir senaryoyu hatırlıyoruz. Yeni bir uyuşturucu rotası bulmak için Venezuela’ya gittiği iddia edilen eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım da bu ‘iş gezisini’ AKP’nin Venezuela’daki resmi etkinliğine denk getirmişti. Acaba Ateş cinayeti içinde yer alanlar da, ilgi çekmemek için aynı yöntemi mi kullandı?”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com