İddia: Kabinede 3 bakan gidiyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa edip etmediği tartışılırken 2 bakanın daha 'görevden affını' isteyeceği belirtiliyor.

  • ü
  • 28 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a istifasını sunduğuna dair haberler gündemdeki yerini korurken iki bakanın daha istifa edeceği iddia edildi.

Odatv’de yer alan habere göre, Fahrettin Koca’nın yanı sıra Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a istifasını sundu.

BU GECE RESMİ GAZETE’DE OLABİLİR

Üç bakanın da peş peşe istifa ettiğini ifade eden kaynaklar, Bolat ve Işıkhan’ın istifalarına gerekçe olarak sağlık sorunlarını gösterdiklerini belirtti.

Bakanların görevden alınacağına yönelik kararın gece yarısında açıklanacak bir kararnameyle duyurulabileceği öğrenildi.

CUMA NAMAZINDA KOCA’YA İSTİFA SORULDU

Öte yandan Odatv, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın cuma namazını Üsküdar Küçükçamlıca’daki Çilehane Cami’nde kıldığını ve burada Koca’nın yanında BİM zincir marketlerin kurucularından ve Erenköy Cemaati’nin lideri Osman Nuri Topbaş’ın da olduğunu öğrendi.

Cemaatin camide Fahrettin Koca’ya istifa edip etmediğini sorması üzerine Koca’nın “Hayırlı olur inşallah” diye yanıt verdiği kaydedildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com