AKP’li vekilin istifasının perde arkası: Oğlu, babasının milletvekili aracıyla uyuşturucu taşırken yakalandı

AKP'den istifa eden Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci'nin oğlunun bir uyuşturucu operasyonunda tutuklandığı iddia edildi.

  • ü
  • 30 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’nin istifasının AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından istendiği iddia edildi.

AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’nin partisinden istifasıyla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

Halk TV’de yayınlanan Kırmızı Çizgi programında Ahmet Zenbilci’nin oğlunun bir uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklandı.

DW Türkçe’de yer alan habere göre, AKP Adana milletvekili Ahmet Zenbilci’nin oğlu T.Z., uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla tutuklandı. 20 kilogram skunk ele geçirilen aracın ise milletvekili Zenbilici adına kayıtlı olduğu öğrenildi.

T.Z.’nin kullandığı araçta yapılan arabada 20 kilogram skunk madde uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheli aracın ise Ahmet Zenbilci adına kayıtlı olduğu belirlendi.

Osmaniye Adliyesi’ne çıkarılan AKP’li vekilin oğlu, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Program sunucusu Gözde Şeker, Zenbilci’nin AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talebi doğrultusunda istifa ettiği yönündeki iddiayı kamuoyuna aktardı.

NE OLDU?

AKP Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, ‘bir soruşturmada oğlunun adının geçmesi’ nedeniyle partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Zenbilci, X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum. Kamuoyuna saygıyla”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com