İddia: Emine Erdoğan’ın NATO toplantısında giydiği elbisenin fiyatı 230 bin TL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın NATO toplantısındaki liderler onuruna yemekte giydiği elbisenin fiyatın 230 bin TL olduğu öne sürüldü.

  • ü
  • 16 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın NATO toplantısında giydiği Velentino Garavini marka elbisenin fiyatının 230 bin TL olduğu iddia edildi.

Birgün gazetesi muhabiri İsmail Arı’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Emine Erdoğan’ın NATO zirvesinde giydiği ceket 230 bin TL sanırım. Emekliye de 12 bin 500 TL maaş müjde olarak açıklandı bugün” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı danışmanı Orhan Karakurt’un taktığı Franck Muller marka saatinin 1 milyon 282 bin lira olduğu, Prada marka deri spor ayakkabısının ise 34 bin liraya satıldığı ortaya çıkmıştı.

İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Monaco Yat Kulübünde yediği ıstakozu sosyal medyadan paylaşması ile gündeme gelmiş, yoğun eleştiri almıştı.

Daha sonra 562 bin liralık Rolex saat takan ve eleştiriler üzerine “Alın teri ile aldım” diyen AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun 2 milyon lira değerinde “Audemars Piguet Royal Oak” marka bir saati daha olduğu ortaya çıkmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com