Hulusi Akar’dan Özel’e: Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara sözümüz yok

Hulusi Akar "Eğitimin amacı bilgi değil, Allah korkusudur' sözlerine yapılan eleştiriler ile Özgür Özel'e yanıt verdi.

  • ü
  • 11 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Eski Genel Kurmay Başkanı ve Savunma Bakanı Hulusi Akar

Eski Milli Savunma Bakanı ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, daha önceki bir toplantıda kullandığı “Eğitimin amacı bilgi değil, Allah korkusudur; 4-12 yaş çocuklara Allah korkusu verilmezse ateistle mi uğraşacaksınız LGBT ile mi?” sözlerine yapılan eleştirilere yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Arkadaşlarının deyimiyle su akar, Hulusi Akar. Ve en sonunda darbe başarılı olsa başa geçecek kişi, başarısız olunca yine bir göreve geldi” sözlerinin ardından Akar sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar “Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ YOKTUR !” ifadesini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘EĞİTİMİN AMACI BİLGİ DEĞİL, ALLAH KORKUSU’

Akar, katıldığı bir etkinlikteki konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı: “Eğitimin amacı bilgi edinmek değildir. Eğitimin amacı bir Allah korkusu iki kuldan utanmak. Eğer biz 4 12 yaş arasındaki insanlara, çocuklarımıza Allah korkusunu verirsek, Allah’tan korkmayı, kuldan utanmayı verirsek, vatan sevgisini verirsek, millet sevgilisini verirsek, bayrak sevgisini verirsek, başkaları için iyilik yapmayı öğretirsek ve diğer milli ve manevi değerlerimizi onlara yüklediğimiz takdirde onun üzerine bu çocuk nereye giderse gitsin, dünyanın her yerine gitsin bu çocuktan korkmayın.

Eğer bu verilmezse şu gördüğümüz tablo olur. Bu sefer ateistle mi deistle mi uğraşacaksınız? LGBT ile mi uğraşacaksınız? Uyuşturucuyla mı uğraşacaksınız? Şaşırırsınız, şaşırırsınız.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com