HSK’da korkunç saldırı: “Allah’u ekber” diyerek müfettişi bıçakladı

HSK'daki bir yemekhane çalışanı yemekhane önünde "Allah'u ekber" diyerek Kurul Müfettişi Mehmet Aslan'a bıçakla saldırdı.

  • ü
  • 22 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nda (HSK) yemekhanesinde çalışan bir kişi, Kurul Müfettişi Mehmet Aslan’ı “Allah’u ekber” diyerek bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Aslan’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

MÜFETTİŞ HASTANEYE KALDIRILDI

Edinilen bilgiye göre; HSK’daki bir yemekhane çalışanı yemekhane önünde “Allah’u ekber” diyerek Kurul Müfettişi Mehmet Aslan’a bıçakla saldırdı. Boğazından yaralanan müfettiş hastaneye kaldırıldı.

HSK yemekhanesinde 15 Nisan’da işe başladığı öğrenilen şüpheli ise gözaltına alındı.

DURUMU AĞIR

Sabah gazetesinden Halit Turan’ın haberine göre, kanlar içinde kalan HSK müfettişi Mehmet Aslan (40) olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Boğazından bıçaklanan Aslan’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, HSK eski başkanvekili ve Yargıtay Üyesi Mehmet Yılmaz, “Hakimler ve Savcılar Kurulu binası içinde ve henüz anlaşılamayan bir nedenle, uğradığı menfur saldırı sonucu yaralanan meslektaşım, kardeşim HSK Müfettişi Mehmet Aslan’a geçmiş olsun diyor, acil şifa diliyorum” paylaşımında bulundu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com