Haluk Levent, ‘hayatım film olmuyor’ dedi ve ekledi: Kara mizah çalışması

Şarkıcı Haluk Levent, hayatının film olduğu yönündeki haberleri yalanlayarak, "2004 yılında Transtrakya projesi vardı. TBMM ‘ye gelmişti. Proje onaylansaydı Kırklareli sahilinden Keşan sahiline kadar petrol boru hatları döşenecekti. Bu projeye karşı halk örgütlenmesinin o günlerdeki kara mizah çalışması bu"dedi.

  • ü
  • 15 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Haluk Levent (Fotoğraf: Depo Photos)

Şarkıcı Haluk Levent, hayatının film olacağı iddiasının sosyal medyada yayılmasının ardından bir açıklama yaptı. Hayatının film olmayacağını belirten Levent, 2004 yılında halkın büyük tepki göstermesi sonucu iptal edilen Transtrakya projesini hatırlatarak bu günlere ait bir kara mizah çalışması olduğunu kaydetti.

Ahbap Derneği’nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent’in hayatının film olacağı öne sürüldü. Levent, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Levent’in paylaşımı şu şekilde:

“Hayatım film olmuyor. 2004 yılında Transtrakya projesi vardı. TBMM ‘ye gelmişti. Proje onaylansaydı Kırklareli sahilinden Keşan sahiline kadar petrol boru hatları döşenecekti. Bu projeye karşı halk örgütlenmesinin o günlerdeki kara mizah çalışması bu. Hayatımdan 15 günlük kesit.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com