Halk TV’nin ‘sokak hayvanları’ haberine DEM Parti’den yalanlama

Halk TV'nin "Katliama ilk başlayan DEM partili belediye oldu" şeklindeki haberine DEM Parti'den yalanlama geldi. Sokak hayvanları yasasına karşı en güçlü muhalefeti partilerinin yaptığını hatırlatan Silvan Belediyesi, şikayetler üzerine toplanan köpeklerin barınakta tedavilerinin yapıldığını belirtti.

  • ü
  • 30 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Fotoğraf: Arşiv

Halk TV’nin “Katliama ilk başlayan DEM partili belediye oldu” şeklindeki haberine DEM Parti’li Diyarbakır Silvan Belediyesi’nden yalanlama geldi.

‘BARINAKTAN GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞACAĞIZ’

“Belediyemize karşı geliştirilen haksız bir tepki olduğunu düşünüyoruz. Lakin yapılan uygulama rutin bir uygulama olup göreve başladığımız günden beri devam ettiriyoruz. Vatandaştan bize ulaşılan şikâyetler üzerine bulundukları yerden köpekleri toplayıp kendi barınağımızda kısırlaştırıp beli süre bekletikten sonra oları aldığımız yere bırakıyoruz. Hasta ve durumu kötü olanları da bırakmayıp barınakta tedavilerini yapıp besliyoruz”  denilen açıklama barınaktan görüntüerin de paylaşılarak kamuoyunun bilgilendirileceği belirtildi:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘EN GÜÇLÜ MUHALEFETİ DEM PARTİ YAPTI’

“Şunu da kabul ediyoruz; personelimizin köpekleri yakalama yöntemi ve paylaşım da kullandığımız di kötü olmuş ve yapılan bu kötü muamele ve yanlış anlaşılmadan dolayı da dolayı özür dileriz. Bunu da belirtelim, parti olarak sokak hayvanları yasasına karşı en güçlü muhalefeti biz yaptık, sokak hayvanlarının yaşam hakkını da em güçlü biz savunacağız. Birazdan barınağımızdan görüntüleri paylaşıp konu hakkında kamuoyunu detaylı bilgilendireceğiz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com