Hakan Fidan’a ‘İsrail’le ticaret’ protestosu: 2 gözaltı

Bursa'ya giden Dışişleri Hakan Fidan, Türkiye'nin İsrail'le ticaretine karşı çıkan vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. Fidan'a “Allah Aşkına bu ihaneti kesin" diyen 2 kişinin polis tarafından atar topar gözaltına alındığı öğrenildi.

  • ü
  • 17 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Gazze’deki saldırılarını Ramazan ayında da sürdüren İsrail’le ticareti sürdüren Türkiye’ye tepkiler artıyor. Geçtiğimiz günlerde eski bakan Mustafa Varank ile çevre şehirlik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye yönelik gerçekleşen protestonun benzer bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a karşı gerçekleştirildi.

Bursa’ya ziyarette bulunan Hakan Fidan, Türkiye’nin İsrail’le ticareti kesmesini isteyen bir grubun protestosuyla karşılaştı. Hakan Fidan’a seslenen bir vatandaş, “Allah aşkına sayın bakanım. Bu ihaneti bitirmenizi istiyoruz. Kahrolsun sizin ticaretiniz” ifadesini kullandı.

Hakan Fidan protestoya herhangi bir karşılık vermezken, protestoyu gerçekleştirilen iki vatandaşın gözaltına alındıkları öğrenildi.

Öte yandan Hakan Fidan’ın yürüdüğü sırada, etrafındaki korumaların kola kola girerek Fidan’ı ablukaya alması dikkat çekti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com