HaberTürk’ün sahibi Ciner, Susurluk Raporu’na erişim engeli getirtti

HaberTürk'ün sahibi Ciner, kendisi hakkında çeşitli usulsüzlük iddiaları ve eleştiriler içeren yazılara erişim engeli kararı aldırdı. Bunlar arasında ünlü Susurluk Raporu da bulunuyor.

  • ü
  • 21 Aralık 2023
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazan Soda Elektrik Üretim A.Ş tesislerinin açılışında Turgay Ciner ileb

HaberTürk’ün patronu Turgay Ciner, Wikipedia ve diğer internet sitelerinde kendisiyle ilgili 200’den fazla yazının görüntülenmesini yasaklattı. Bu yazılar arasında, Susurluk Raporu da bulunuyor.

Show TV, Habertürk TV, Habertürk Gazetesi ve Habertürk Radyo’nun sahibi Ciner, kendisi hakkında çeşitli usulsüzlük iddiaları ve eleştiriler içeren yazılara erişim engeli kararı aldırdı.

Free Web Turkey’nin haberine göre, bu kararla birlikte, Vikikaynak’ta yer alan Susurluk Raporu da erişime kapatıldı. Bu rapor, Ciner’in uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlandığı bir bölümü içeriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşkü’nde Turgay Ciner ile. temsilcileri ile bir araya geldi.

Susurluk Raporu, 1997 yılında Başbakanlık Teftiş Kurulu eski Başkanı Kutlu Savaş tarafından hazırlandı. Raporda, Ciner’in Ömer Lütfü Topal adlı kumarhane sahibiyle ilişkisi olduğu ve Topal’ın öldürülmesinde rolü olabileceği iddia edildi. Rapor, Radikal gazetesi tarafından kitap olarak da yayımlanmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com