Gülbin Tosun: NOW TV ile yollarımızı ayırdık

Ana haber sunucusu Gülbin Tosun, 15 yıldır çalıştığı NOW TV’den ayrıldığını duyurdu. Tosun, geçtiğimiz günlerde zorunlu izne çıkartılmıştı.

  • ü
  • 09 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

NOW TV Ana Haber sunucusu Gülbin Tosun, X’ten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş’ı etiketleyerek “Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz!! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!” paylaşımı yapmıştı.

MANSUR YAVAŞ: BİR ETKİM YOK

Mansur Yavaş ise Tosun’un izne çıkarılmasında bir etkisi olmadığını ve iddiaların spekülasyon olduğunu söylemişti. Bu paylaşım nedeniyle işine son verildiği iddia edilen Tosun, kanalın kendisini zorunlu izne çıkardığını açıklamıştı.

Daha sonra NOW Haber Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’ün paylaştığı yeni yayın dönemi videosunda Gülbin Tosun’un da olduğu görülmüştü. Gülbin Tosun, bugün X’ten yaptığı açıklamada şunları söyledi:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘YOLLARIMIZI AYIRMA KARARI ALDIK’

“15 yıla yakın çalıştığım Now(Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz. Bu çok değerliydi. Çalışma hayatımın yarısını kapsayan dönemde, her zaman yanımda olan güzel insan Doğan Şentürk‘e ayrıca teşekkür ederim.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com