Gazze’ye slogan, İsrail’e gemi: Ramazanın ilk günü de sevkiyat yapıldı…

İsrail'in Gazze saldırıları sürerken Türkiye'nin gemi ticareti hız kesmeden devam ediyor. Ramazan'ın ilk günü de gemi malzeme götürdü. MÜSİAD üyesi Eren Holding'in gemisi İsrail'e çimento götürdü.

  • ü
  • 11 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Türkiye'nin İsrail'e barut, hava aracı aksamı, mühimmat sattığı ortaya çıktı.

İsrail’in aylardır Gazze’yi ablukada tutup, çocukların açlıktan öldüğü günlerde bile Türkiye-İsrail arasındaki gemi ticareti hız kesmiyor. Gazeteci Metin Cihan, MÜSİAD üyesi Eren Holding’e ait geminin, Ramazan’ın ilk gününde İsrail’e çimento taşıdığını ortaya koydu.

Cihan, sosyal medya hesabından kendisine sorulan “abi, ramazanın ilk gününde yine israile sevkiyat var mı, bakabildiniz mi?” sorusuna, “var. şimdi bakınca ilk karşıma çıkanı paylaşayım. eren holding (müsiad) düzenli çimento sevkiyatına devam ediyor. gemi israil’e bir buçuk saat önce varmış” yanıtını vererek, geminin Hayfa Limanı’na varış rotasını paylaştı.

Bir diğer paylaşımında ise “peki eren holding’in arkasında kimler var?” diye soran Cihan, Eren Holding’in gazetelere verdiği ilanı paylaştı. O ilanda Eren Holding’in, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP lideri Devlet Bahçeli ve tüm kabine üyeleri, kuvvet komutamları ile AKP’li vekillere teşekkür ettiği görülüyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com