Gazi Üniversitesi’nde Ülkü Ocakları üyelerinden öğrenciye işkence

Gazi Üniversitesi Almanca Öğretmenliği Bölümü'nde eğitim gören bir öğrenci, okulun tuvaletinde Ülkü Ocakları mensubu bir grup tarafından işkence gördüğünü söyledi. Darp raporu alan öğrenci, suç duyurusunda bulundu.

  • ü
  • 27 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Gazi Üniversitesi’nde okulun ilk gününde bir öğrenciye işkence yapıldığı iddia edildi. Mağdur öğrenci darp raporu alarak suç duyurusunda bulundu.

Gazete Duvar’dan Can Bursalı’nın haberinde yer alan iddiaya göre, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde eğitim gören 1. sınıf öğrencisi, okulun açıldığı 23 Eylül tarihinde sınıfından çıktığı sırada iki kişi tarafından tuvalete götürüldü.

Ülkü Ocakları mensubu olduğunu söyleyen iki kişinin yanına dört kişi daha geldi. Tuvalete götürülen öğrenci, önce tokat ve yumruklarla darp edildi. Darp bununla sınırlı kalmadı, tuvalette bulunan temizlik süpürgesinin sopasıyla öğrenciye defalarca vuruldu. Yaklaşık yarım saat sürdüğü iddia edilen şiddetin yanı sıra, darp edilen öğrencinin cep telefonuna el konularak, mesajları incelendi.

ÖĞRENCİ DARP RAPORU ALDI, SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Olayla ilgili yapılan suç duyurusunda, darp edenlerin “Reis” diye hitap ettiği bir kişinin kendisini sorguya çektiği ve “Seni bu kampüsten topal çıkaracağız” denilerek tekme darbeleriyle bacağının kırılmaya çalışıldığı da ileri sürüldü. Saldırganların, “Burada seni öldürsek bize hiçbir şey olmaz, öldürmediğimize şükret” dediğinin de iddia edildiği suç duyurusunda, mağdur öğrencinin okul kartının tuvalete atıldığı belirtildi.

Saldırının bitmesinin ardından okuldan ayrılan Almanca Öğretmenliği bölümü öğrencisi, darp raporu alarak suç duyurusunda bulundu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com