Gazeteci Murat Ağırel: Öldürülmem için mafya ihale açmış, infaz emri verilmiş

Gazeteci Murat Ağırel, kendisine gönderilen bir videoda öldürülmesi için mafyanın ihale açtığını ve infaz emrinin verildiğini duyurdu.

  • ü
  • 03 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Gazeteci Murat Ağırel, "Öldürülmem için mafya ihale açmış, infaz emri verilmiş" dedi.

Gazeteci Murat Ağırel, kendisine suikast yapılması için mafya gruplarının ihale açtığını ve infaz emrinin verildiğini söyledi. Tehdit videosunu kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşan Ağırel, “Hatta ihaleyi verenler arasında bir milletvekilinin olduğu dahi açıkça ifşa ediliyor ama ilgili kurumlar izliyor.” dedi.

VİDEOLU İNFAZ TEHDİDİ

Ağırel, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Sosyal medyada bir şahıs tarafından yayınlanan ve bana gönderilen bir videoda, öldürülmem için ihale açıldığı ve infaz emrimin verildiği açıkça belirtiliyor. Bu videoyu şimdi sizlerle paylaşıyorum.

‘TEHLİKE EVİMİN YAKININDA…’

Bu, ne yazık ki ilk tehdit değil. Daha önce de benzer istihbaratlar aldım ve durumu yetkililere defalarca ilettim. Ancak, her gün evimin önünde bekleyen, beni gözetleyen ve çöplerimi karıştıran kişiler, bu tehditlerin gerçekliğini gözler önüne seriyor.

İKTİDARDAN BASKI, MAFYADAN TEHDİT

Her gün yeni bir ölüm tehdidiyle karşı karşıya kalıyorum. Kitaplarımın toplatılması için baskılar yapılıyor, evimin önünde sürekli nöbet tutuluyor ve peş peşe davalar açılıyor. Bugünkü tehdidin ciddiyeti ne olursa olsun, bu ülke için mücadele ederken, kamuoyunu bilgilendirmek benim görevimdir.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com