Galatasaray Başkanı Özbek, rengini belli etti: Murat Kurum, İstanbul için bir şans

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u ağırlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Şahsi kanaatim, Sayın Bakanın İstanbul için bir şans olduğudur" ifadesini kullandı.

  • ü
  • 17 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Galatasaray Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Şahsi kanaatim, Sayın Bakanın İstanbul için bir şans olduğudur. Faaliyetlerini özellikle İstanbul’un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden son derece eminim” ifadelerini kullandı.

RAMS Park’ta gerçekleşen ziyarette, Kurum’u Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek karşıladı.

Kurum ve Özbek görüşmelerin ardından Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda basın açıklaması yaptı. Kurum’a Galatasaray tarafından Cumhuriyet’in 100’ncü yılına özel olarak tasarlanan Galatasaray forması hediye edildi. Kurum, sporda tesisleşmenin, altyapının ve spor turizminin önemine değindi, 6 Şubat Depremi’nde İstanbul kulüplerinin desteklerine, çalışma ve çabalarına teşekkür etti.

‘KULÜPLER TAKDİRE ŞAYAN DURUŞ SERGİLEDİLER’

6 Şubat depremlerinde yaşananlara değinen Kurum, “Gerek konteyner kent gerek kalıcı konutlar noktasında kulüplerimiz bu kadar finansal yükleri olmasına rağmen gerçekten takdire şayan bir duruş sergilediler. Bu manada da spor kulüplerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZBEK: KURUM, İSTANBUL İÇİN BİR ŞANS

“Türkiye bu seçime hazırlanıyor. Sayın Bakanımızın ziyareti de bu seçimdeki faaliyetleri ile ilgili ve Galatasaray’a yapacağı projelerle ilgili çok doyurucu bilgiler aktardı.” ifadelerini kullanan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Sayın Bakanla bizim Galatasaray olarak buluşmamız bundan 7-8 sene evveline kadar gidiyor, özellikle kendisinin 6 Şubat’taki deprem felaketinde çok yakın bir işbirliğimiz oldu” dedi.

Özbek, “Şahsi kanaatim, Sayın Bakanın İstanbul için bir şans olduğudur. Faaliyetlerini özellikle İstanbul’un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden son derece eminim. Bu konuyla ilgili olarak 31 Mart Yerel Seçimleri’nin Türkiye ve İstanbul için hayırlı olmasını diliyorum, Sayın Bakanıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com