Fuhuş yaptırmaktan tutuklanan başkanın da Soylu’yla fotoğrafı çıktı

Sahibi olduğu otelde fuhuş yaptırdığı iddiasıyla tutuklanan Elazığ'ın Mollakendi Beldesi'nin AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın eski içişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğrafı çıktı. Gazeteci Erk Acarer, "Yine şaşırtmadı" yorumunda bulundu.

  • ü
  • 05 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Siyasi fotoğraf albümünde çok sayıda hırsız, organize suç örgüt lideri, dolandırıcı ve katil bulunan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun son olarak fuhuş yaptırma suçlamasıyla tutuklanan AKP’li Başkan Mehmet Enis Doğan ile de fotoğrafı çıktı.

Elazığ’da polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda aralarında Mollakendi Beldesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın da bulunduğu 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Doğan, sahibi olduğu otelde fuhuş yaptırmakla suçlanıyor.

Soylu, uyuşturucu kaçakçıları, suç örgütü liderleri ve mensupları, taciz/tecavüz zanlıları ile yolsuzluk yapanlarla birçok fotoğrafı ortaya çıkmasını küçümseyerek “2 kare fotoğraf üzerinden iftira atıldığını” iddia etmişti.

‘SOYLU ŞAŞIRTMADI’

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, AKP’li Başkan Doğan’ın Soylu ile fotoğrafının çıkmasına işaret ederek, “Elazığ’da kendisine ait otelde fuhuş yaptırdığı için tutuklanan AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan’ın hikayesinde ya da malum kişinin fotoğraf albümünde bir boşluk var diyordum. O parçayı tamamladım. Yine şaşırtmadı “dedi.

Bakan Soylu, suç örgütü üyeleri ile çıkan fotoğrafları nedeniyle muhalefet tarafından eleştirilmişti. Soylu siyaset dünyasında bu nedenle “Fotoroman Süleyman” olarak anılırken AKP’nin kurucu üyelerinden ve ağır toplarından Bülent Arınç da Soylu’yu ‘fotoroman’ ifadesiyle eleştirmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com