Frankurt Tren İstasyonu’nda ‘kan davası’ cinayeti

Almanya'nın Frankfurt kentindeki tren istasyonunda 54 yaşındaki bir kişi 27 yaşındaki bir genci öldürdü. Cinayetin nedeninin sekiz yıl önce Şanlıurfa’da başlayan kan davası olduğu ortaya çıktı.

  • ü
  • 22 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Almanya’nın Frankfurt Merkez Tren İstasyonunda 54 yaşındaki bir Türk 27 yaşındaki Türk vatandaşını kafasına yakın mesafeden ateş ederek öldürdü.

Frankfurt Merkez Tren İstasyonu’ndaki bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiği silahlı saldırıya dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, 54 yaşındaki Türk saldırganın, kurbanın arkasından gelerek kafasına ateş ettiği ve yere düşen maktule ateş etmeye devam ettiği görüldü.

Cinayetin altından da kan davası çıktı. Almanya’yı sarsan saldırının nedeni 2016’da işlenen bir cinayete uzanıyor. Halk TV’den Müslim Sarıyar’ın haberine göre 2016 yılında Şanlıurfa’nın Viranşehir nüfusuna kayıtlı S.E. öldürüldü. S.E.’nin öldürülmesinin ardından da abisi Tahsin E. 2024 Mayıs ayında kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu dört çocuk babası Ahmet Özdakak’ı öldürdü.

Tahsin E. olayın ardından Almanya’ya kaçtı. Ahmet Özdakak’ın 54 yaşındaki amcası da Frankfurt Tren İstasyonu’nda Tahsin E.’yi öldürdü.

Gözaltına alınan saldırganın bugün hakim karşısına çıkması bekleniyor.

NE OLMUŞTU

Frankfurt Merkez Tren İstasyonu’ndan yerel saatle 21.00 sıralarında silah sesleri yükselmiş, istasyonun 9. peronunda 54 yaşındaki bir Türk vatandaşı, 27 yaşındaki bir Türk vatandaşını başından vurmuştu.

Saldırıya uğrayan genç, olay yerinde hayatını kaybetmiş, olay yerinden kaçmaya çalışan saldırgan başka bir peronda yakalanmıştı. Saldırının nedeni henüz bilinmezken, gözaltına alınan saldırganın bugün hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com