Filenin Sultanları’nın maçını Özel, İmamoğlu ve Yavaş birlikte izledi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, Paris'te Kadın Milli Voleybol takımını izlemek için tribündeydi. Başkanlar, heyecanlı maçı oturmadan takip etti.

  • ü
  • 06 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2024 Paris Olimpiyatları’nda Kadın Milli Voleybol takımını desteklemek için Paris’e gitti.

Özgür Özel ve Mansur Yavaş, maç boyunca kırmızı milli takım formasıyla dikkat çekti. Başkanlar, sabah saatlerinde oynanan çeyrek final maçında tribünde yan yana oturdu.

Milli takımın Çin ile karşı karşıya geldiği çeyrek final mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu. Başkanlar, maçı ayakta izleyerek takımlarına destek verdiler. Maç boyunca büyük bir coşku yaşandı. Filenin Sultanları, Çin’i 3-2 yenerek yarı final biletini kaptı.

TASARRUF TEDBİRLERİ NEDENİYLE 2 GÜN SÜRECEK

İstanbul’un 2036 Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yapması için tanıtım amacıyla Paris’in ünlü moda müzesinde, İBB ve Milli Olimpiyat Komitesi ortaklığıyla açılan İstanbul Evi 9 Ağustos’a kadar İstanbul’u tanıtmaya devam edecek.

CHP’li başkanların, İstanbul Evi’ne dönüştürülen ünlü moda müzesinde düzenlenecek geceye de katılması bekleniyor. İmamoğlu ve Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener’in yanı sıra Özel’in de açılışta konuşma yapması bekleniyor.

Tasarruf tedbirleri nedeniyle İstanbul Evi faaliyetleri iki gün ile sınırlı olacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com