Fatih Terim Fonu davasında ikinci duruşma: Futbolcular mazeret bildirip gelmedi

Duruşmaya "müşteki" sıfatıyla katılması beklenen Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın mahkemeye mazeret dilekçesi gönderdikleri öğrenildi.

  • ü
  • 12 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Fatih Terim Fonu olarak adlandırılan dolandırıcılık olayında birçok ünlü futbolcu para kaptırmıştı

Kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak bilinen, ponzi yönteminin kullanılıdığı gizli fon dolandırıclığı davasında Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıktı. Davaya tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük ile tutuksuz sanıklar Nazlı Can ve Asiye Öztürk katıldı. Duruşmaya “müşteki” sıfatıyla katılması beklenen Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın mahkemeye mazeret dilekçesi gönderdikleri belirtildi. Hem Seçil Erzan’a hem de müşteki ve tanıklara Erzan’a ait kırık telefondan çıkan yazışmalar sorulacak.

DEV İDDİANAMEDE KİMLER VAR?

Davayla ilgili hazırlanan 62 sayfalık iddianamede eski futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan’la birlikte kaleci Fernando Muslera, Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı ve eşi Volkan Bahçekapılı’nın da arasında bulunduğu 21 kişi müşteki olarak yer alıyor. 21 isim mahkemede ifade verip şikayetlerini anlatacak.

ARDA TURAN, EMRA BELÖZOĞLU VE SELÇUK İNAN’IN MAZERETİ VAR

Duruşmaya “müşteki” sıfatıyla katılması beklenen Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın mahkemeye mazeret dilekçesi gönderdikleri öğrenildi. “Tanık” olarak dinlenilmesine karar verilen Nur Erkasap’ın ise “rapor” sunduğu öğrenildi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

FATİH TERİM’İN KIZI DURUŞMAYA GELDİ

Yunanistan ekibi Panathinaikos’un teknik direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Mert Zeydanlı ve Terim Arıcan ise duruşmaya ilk kez müşteki olarak geldi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com