‘Fatih Terim Fonu’ davasında ara karar: Seçil Erzan’ın tutukluluğuna devam

Fatih Termi Fonu aracılığıyla 21 kişiyi dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan'ın yargılandığı dava 8 Mart tarihine ertelendi. Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

  • ü
  • 15 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Fatih Terim Fonu olarak adlandırılan dolandırıcılık olayında birçok ünlü futbolcu para kaptırmıştı

Fatih Terim Fonu’nda 21 kişiyi dolandırdığı için 252 yıl hapis cezası istenen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava 8 Mart tarihine ertelendi. Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün tututluk hallerinini devamına karar verilirken müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan’ın duruşmasıda hazır edilmelerine karar verdi. Gelmedikleri takdirde zorla getirilmelerine karar verildi.

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ve 6 sanık üçüncü kez hâkim karşısına çıktı. Mahkeme Başkanının, “Sanık en çok parayı sizin aldığınızı söylüyor” sorusuna Semih Kaya, “Seçil Erzan’ın herhalde matematiğinde bir problem var çünkü kesinlikle fazla almadım. Kendisi tarafından sürekli bir kurgu planlanılıyor, cezaevindeyken benim taksitlerimi mi ödedi?” dedi. Seçil Erzan’ın eski sevgilisi aynı zamanda Fatih Terim’in eski avukatı olan Candaş Gürol, “Seçil’in böyle bir şeyin içinde olması benim hayal gücümün bile üstünde illegal bir şey yapacağını düşünemedim” ifadelerini kullandı. Davada, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan’ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine, aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Duruşma, 8 Mart 2024 tarihine ertelendi.

Seçil Erzan, ponzi sistemiyle futbolculardan aldığı parayı kullandığı ortaya çıkmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com