Fatih Erbakan, iddiaları yalanladı: Tarihi seçim başarımız engellenemez

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, son günlerde bazı çevrelerin partililerin motivasyonunu düşürmek için bazı YRP’li belediye başkan adaylarının adaylıktan çekildiği iddialarını öne sürdüğünü belirterek, "YRP’nin tarihi bir seçim başarısına ulaşması asla engellenemeyecektir"dedi.

  • ü
  • 04 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, partililerin motivasyonunu düşürmek için bazı belediye başkan adaylarının çekildiği iddialarının öne sürüldüğünü dile getirdi, “Yeniden Refah Partisi’nin tarihi bir seçim başarısına ulaşması asla engellenemeyecektir” dedi.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, X hesabındaki paylaşımda son günlerde bazı çevrelerin partililerin motivasyonunu düşürmek için bazı YRP’li belediye başkan adaylarının adaylıktan çekildiği iddialarını öne sürdüğünü yazdı.

Söz konusu iddiaları yalanlayan Erbakan, “Bu seçimde tek başımıza tarihi bir başarıya imza atacak, Allah’ın izniyle kıymetli vatandaşlarımızı o çok özledikleri Milli Görüş belediyeciliği ile, ahlaklı belediyecilik ile yeniden buluşturacağız” dedi.

YRP’nin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu vurgulayan Erbakan, “Sahada ayak basmadık yer, dokunmadık yürek ve el bırakmayan YRP’nin tarihi bir seçim başarısına ulaşması asla engellenemeyecektir” diye yazdı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com