Evine misafir gelen babasını öldürdü, kardeşini ağır yaraladı

Hakkari'de yaşanan aile içi tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Evine misafir olarak gelen babasını öldüren ve kardeşini ağır yaralayan Nusret Mehmetoğlu gözaltına alındı.

  • ü
  • 20 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Hakkari’de evine misafir olarak gelen babasını öldüren ve kardeşini ağır yaralayan Nusret Mehmetoğlu gözaltına alındı.

Hakkari Gazi Mahallesi’nde aile katliamı yaşandı. Van’dan kente taziye ziyareti için gelen Ahya Mehmetoğlu (77), oğlu Nusret Mehmetoğlu’nun (50) evinde kalırken, öğle saatlerinde meydana gelen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Nusret Mehmetoğlu, yanındaki tabancayla babası Ahya Mehmetoğlu’nu ve araya giren kardeşi Lezgin Mehmetoğlu’nu vurdu.

BABASI ÖLDÜ, KARDEŞİ AĞIR YARALI

Silah seslerini duyan yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Ahya Mehmetoğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Ağır yaralı olan Lezgin Mehmetoğlu ise Hakkari Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ahya Mehmetoğlu’nun cenazesi aynı hastanenin morguna kondu.

Olayın ardından Nusret Mehmetoğlu, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlının, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com