Esra Erol’un canlı yayınında gözaltı

"Kocamdan beni kurtarın" diyerek Esra Erol’dan yardım isteyen Dilek Arı ile eşi Mustafa Arı'nın 1 yaşındaki bebeklerine içki içirdikleri, programa gönderilen bir mesajla ortaya çıktı. Yayını ihbar kabul eden polis, anne ve babayı gözaltına aldı.

  • ü
  • 18 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Esra Erol’un programında kocası Mustafa Arı’nın narsist olduğunu iddia ederek eşinden boşanmak isteyen Dilek Arı katıldı. Genç kadın evlendikten sonra eşinin çok değiştiğini söyledi.

‘ÇOCUKLARINA İÇKİ İÇİRİP UYUTUYORLAR’

“Çocuklarım benim kırmızı çizgim” diyen Dilek Arı, eşi Mustafa Arı’ya bir şans verdiğini belirtti. Konu işlenirken, programa ihbarda bulunan bir kişinin mesajı dikkat çekti.

Esra Erol, ihbarı yapan kişinin “Çocuklarını içki içirip uyutuyorlar. Onlarla ilgili söylenenlere inanmayın, onlardan şikayetçiyim. Bu ihbarı size yapıyorum” dediğini söyledi.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDILAR

Bebeğin elinde alkol şişesi tuttuğu ve ağzına götürdüğü görüntüler ortaya çıkarken, yayın ihbar kabul edildi ve polis harekete geçti. Anne Dilek ile baba Mustafa gözaltına alındı ve ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldüler.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com