Eski AKP’li vekilden ‘uçak rötarına’ ve ‘bilet’ fiyatlarına tepki

AKP'li eski vekil Şamil Tayyar, AKP'nin başarı öyküsü olarak övündüğü uçakla seyahattin giderek zorlaştığına işaret ederek, "Ya şimdi? Önce bilet fiyatları çıldırdı, sonra rötarlar. Hele Ajet tam bir facia. Bunu hak etmiyoruz." dedi.

  • ü
  • 30 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, uçak bilet fiyatlarının çıldırdığını, ardından rötarların artığını belirterek, “Hele Ajet tam bir facia. Bunu hak etmiyoruz.” dedi.

Ülke yaşanan ekonomik kriz hayatın her alanını etkilemeye devam ediyor. Uçak bilet fiyatları tatil sezonu başlamasıyla astronomik şekilde yükselmesi tepki çekmeye devam ediyor. AKP’li eski vekil Şamil Tayyar, uçak biletlerindeki artış ve rötarları ağır dile eleştirdi. Tayyar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Eskiden zenginler, ağalar, beyler binerdi uçağa. Sınıfsal bir ayraçtı aynı zamanda. Çocukken anılarını dinlerdik uçak yolcularının. Yeşilçam filmlerinin vazgeçilmez dekoruydu Yeşilköy (Atatürk) Havalimanı.

‘BİR ZAMANLAR BAŞARI ÖYKÜSÜYDÜ’

Yıllar sonra AK Parti döneminde uçaklar geniş kitlelere ulaştı, kimi yerde uçak bilet fiyatları otobüslerin gerisine düştü, teşbih olsun diye ifade edeyim ağasıyla marabası aynı hava aracının müdavimi oldular. Sınıflar arası keskin ayrılıkların törpülendiği, ulaşımda konforun tabana yayıldığı bu gelişme, AK Partililerin gururla anlattığı başarı öyküsüydü.

Ya şimdi? Önce bilet fiyatları çıldırdı, sonra rötarlar. Hele Ajet tam bir facia. Bunu hak etmiyoruz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com