Eski AKP’li vekilden Dilipak’a soru: Kontrollü darbe değilse nedir?

Eski AKP Milletvekili Faruk Ünsal, Abdurrahman Dilipak'ın 'hükümet darbeyi dört 4 ay önceden biliyordu' yönündeki paylaşımıyla ilgil olarak, "Öldürülen vatandaşları sorumluluğu Başbakandır, bu kontrollü darbedir demek değilse nedir Dilipak?" sorusunu yöneltti.

  • ü
  • 18 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

Eski AKP Milletvekili Faruk Ünsal, yazar Abdurrahman Dilipak’ın ‘hükümet darbe olacağını dört ay önceden biliyordu’ yönündeki açıklamasıyla ilgili olarak, “Bu darbe kontrollü darbedir demek değil nedir Dilipak?” dedi.

Dilipak, sosyal medya hesabından, “Hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu ülkeye oldu.. Yazık ki, gerçek çoğu kimsenin umurunda değil, herkes ötekileri suçlamakla meşgul” şeklinde paylaşımda bulundu.

Dilipak’ın paylaşımını alıntılayan eski AKP milletvekili Faruk Ünsal, “Hükumet 4 ay önce darbenin tüm ayrıntılarını biliyordu demek -sokağa çıktığı için öldürülen vatandaşların sorumluluğu başbakanındır -kapatılan tüm devlet kurumları ve KHK ile ihraçlar/tasfiyeler için darbe vesile yapıldı -bu darbe kontrollü darbedir Demek değilse nedir Dilipak?” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com