Eski AKP Milletvekili Atalay’dan Uçum’a tepki: Millete sallanan parmak kesilip atılmalı

Eski AKP Milletvekili Orhan Atalay, Uçum'a tepki göstererek, "Milletin Evi’nden Millet’e sallanan parmağı kesip atma." tehdidinde bulundu.

  • ü
  • 04 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Eski AKP Milletvekili Orhan Altay, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikalar Başkanvekili Mehmet Uçum’un halkı ve siyasileri tehdit eden açıklamasına tepki göstererek, “Millete sallanan parmak kesilip atılmalı” dedi.

Mehmet Uçum, seçim sonuçları ve Van’daki tartışmayla ilgili yaptığı paylaşımda kullandığı “Ancak batıcı ve neo-liberal iç kesimlerin hevesleri kursaklarında kalacak. Türkiye toplumu yerel seçimlerde iktidara bir istikamet çizdi, bunu Devlet çok iyi okudu. Bu seçim sonuçlarını Türkiye’yi batının egemen güçlerine teslim edilme koşullarını oluşturduğu şeklinde okuyanlara Milli Devlet iradesi haddini bildirir.” ifadesi tepki çekmişti. Uçum’un halkı tehdit ettiği belirtilerek tepki gösterilmişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Eski AKP Milletvekili Orhan Atalay, Uçum’a tepki göstererek, “Ak Parti’deki ruh ve mana kaybını önlemenin İlk Düğmesi, Milletin Evi’nden Millet’e sallanan parmağı kesip atmakla olur ancak. Üstelik hemen şimdi!” dedi.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com