Ertuğrul Günay: Muhalefet doğru olsa, iktidar bu kadar eğri olamaz

Eski Bakan Ertuğrul Günay, CHP'yi iktidarın kırmızı çizdiği alanlara girmemek ve mağdurlar arasında ayrım yapmakla suçlayarak, ""İşin özeti, muhalefet doğru olsa, iktidar bu kadar eğri olamaz" dedi.

  • ü
  • 28 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ülkede muhalefetin mahalle ayrımı yaptığın ve iktidarın kırmızı çizgi ilan ettiği alanlara girmediğini belirterek, “İşin özeti, muhalefet doğru olsa, iktidar bu kadar eğri olamaz” dedi.

Günay, sosyal medyadene Cemre Biran’ın kız çocuklarının yargılandığı davanın duruşmasına CHP’den hiç bir yetkilinin katılmasanını eleştiren paylaşımını alıntılayarak, “Muhalefet de ne yazık ki mahalle ayrımı yapıyor, daha da vahimi iktidarın kırmızı çizgi ilan ettiği alanlara girmiyor.Bu ülkede nasıl birileri kendine Müslümansa, ötekiler de kendine demokrat. İşin özeti, muhalefet doğru olsa, iktidar bu kadar eğri olamaz.” ifadesini kullandı.

AKP’nin kurucularından Kemal Albayrak ise, Günay’ın paylışımına yaptığı yorumda, “Bunlarda rejimin hizmetkarları. Hukuk, adalet yok ki! Mahallecilik devam ediyor. Yazık. Sivillikte değilde, devlete sığınmış parti oldu” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com