Ertuğrul Günay: CHP’nin KHK’lıya ilgisizliğini anlamıyorum

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, CHP'nin Sinan Ateş davasına verdiği desteği takdir ettiğini belirterek, "Ancak, suç olmayan fiillerden hüküm giyen mağdurlara ve hukuksuzca ekmeğinden edilen bunca #KHK’lıya ilgisizliğini anlamıyor, sorguluyorum" dedi.

  • ü
  • 09 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, CHP’nin Sinan Ateş davasına ilgisini anladığını ve takdir ettiğini belirterek, “Ancak, suç olmayan fiillerden hüküm giyen mağdurlara ve hukuksuzca ekmeğinden edilen bunca #KHK’lıya ilgisizliğini anlamıyor, sorguluyorum” dedi.

Günay, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, şu ifadelere verdi: “Her haksızlığa -kime yapıldığına bakmadan- karşı çıkmak doğrudur. O nedenle CHP’nin Sinan Ateş davasına ilgisini anlıyor, takdir ediyorum. Ancak, suç olmayan fiillerden hüküm giyen mağdurlara ve hukuksuzca ekmeğinden edilen bunca #KHK’lıya ilgisizliğini anlamıyor, sorguluyorum” dedi.

CHP lideri Özgür Özel, genel başkan seçildiği tarihten itibaren KHK konusuna mesafeli durmuş ve gündeme getirmekten kaçınmıştı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV yayınında KHK’lıların hukuksuz şekilde işlerinden uzaklaştırdığını dile getirmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com