Ersan Şen, yine ‘şartlar’ dedi: Yavuz Ağıralioğlu ile parti kuracak mı?

Depremde onlarca insanın öldüğü binaların müteahhitlerini savununca kendisine yöneltilen "Eylem Tok'un avukatlığını üstlenir misiniz?" sorusuna verdiği "Şartlarda anlaşırsak neden olmasın" yanıtıyla gündem olan avukat Ersan Şen, bu kez de "Yavuz Ağıralioğlu ile parti kuracak mısınız?" şeklindeki soruya "şartlar" yanıtı verdi.

  • ü
  • 23 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Avukat Ersan Şen, “Yavuz Ağıralioğlu ile parti girişiminiz var mı?” sorusuna davet gelmesi halinde ‘şartlarda’ konuşacağı yanıtını verdi.

Daha önce “Eylem Tok’un davasını alır mısınız?” sorusunu verdiği “Şartlarda anlaşırsak olur” cevabıyla uzun süre konuşulan avukat Ersan Şen bu sefer de Yavuz Ağıralioğlu ile parti kurma girişimi hakkında aynı ifadeyi kullandı.

‘ŞARTLARDA KONUŞURUZ’

Avukat Ersan Şen tv100 kanalında katıldığı programda sunucu Gürkan Hacır’ın sorularını yanıtladı. Şen’e, “Yavuz Ağıralioğlu’yla parti girişiminiz var mı?” sorusu yöneltildi. Şen, “Yok. Daha önce konuştuk ama şu anda öyle bir durum yok. Kendisinin siyasi eğilim yoklaması yapacağını parti kurma hedefinin olduğunu, daha sonra biz bunu ciddiyete çevirecek herhangi bir görüşme yapmadık” yanıtını verdi.

Ardından Hacır, “Yeniden bir davet olursa düşünüyor musunuz?” diye sordu. Şen ise “Bakarız konuşuruz şartlara” ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ersan Şen, 6 Şubat depremlerinde onlarca insanın öldüğü binaların müteahhitlerini savunmasıyla eleştirilerin hedefi olmuştu. Firari müteahhitler için “tutuklanmama garantisi” isteyen Şen, depremzedelerin sert tepkisiyle karşılaşmıştı. Bu yaşananların ardından Şen’e, kazaya karışıp bir kişinin ölümüne neden olan oğlunu yurt dışına kaçıran yazar Eylem Tok’u savunup savunmayacağı sorulmuştu. Şen ise “Şartlarda anlaşırsak neden olmasın” yanıtıyla gündem olmuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com