Erkekler Temmuz’da 25 kadını ve 4 çocuğu öldürdü

Erkekler; 2024 yılının Temmuz ayında en az 61 kadına şiddet uyguladı, 13 kız ve oğlan çocuğunu istismar etti, 4 çocuğu öldürdü.

  • ü
  • 06 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Bianet’in yerel ve ulusal gazetelerden, haber sitelerinden ve ajanslardan derlediği haberlere göre; erkekler Temmuz’da en az 25 kadını ve 4 çocuğu öldürdü. Temmuz’da en az 28 kadının ölümü basına “şüpheli” olarak yansıdı. Erkekler, yılın ilk yedi ayında 218 kadını öldürdü.

Erkekler, en az 61 kadına şiddet uyguladı, en az 13 kız ve oğlan çocuğunu istismar etti, 10 kadını taciz etti. Erkekler, 31 kadını seks işçiliğine zorladı. Erkekler, en az 24 kadını da “öldürmekle” tehdit etti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

18 KADIN EVDE ÖLDÜRÜLDÜ

Erkekler, 13 kadını “ayrılmak istediği, barışmak istemediği”, dört kadını “kıskandığı” için öldürdü. Erkekler bir kadını “müziğin sesini kısmadığı” için öldürdü. Erkekler bir kadını, “kızı ayrılmak istediği” için, bir kadını da “tavuğu bahçesine girdiği” için öldürdü. Erkeklerin beş kadını öldürme “bahanesi” basına yansımadı.

En az 13 kadını kocası, sevgilisi erkekler, altı kadını torunu, oğlu gibi aile üyesi erkekler, bir kadını damadı öldürdü. Bir kadını işvereni, üç kadını akrabası öldürdü. Bir kadını tanımadığı beş erkek öldürdü.

Erkekler, 16 kadını ateşli silah, beş kadını kesici aletle öldürdü. Üç kadını boğarak öldüren erkekler, bir kadını yakarak öldürdü. Erkekler, yedi kadını ev dışında, 18 kadını ev içinde öldürdü.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com