Eren Keskin: Fatih Altaylı hep derin ve gerçek devletin tarafında oldu

İHD Eş Genel Başkanı Eren Keskin, Fatih Altaylı'nın kendisine yönelik geçmişte kullandığı sözlerin gündeme gelmesiyle ilgili olarak, "Fatih Altaylı, kim güçlü ise her zaman onun tarafındadır. Fatih Altaylı o gerçek devletin yanındadır, kadın düşmanıdır" dedi.

  • ü
  • 21 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik sert eleştirilerde bulunan Fatih Altaylı’ya verdiği yanıtta, “İnsan Hakları Derneği Başkanı bir Hanım için ‘Gördüğüm yerde cinsel tacizde bulunmazsam namerdim’ diyen namert kadın düşmanı” demişti.

Eren Keskin, Yeni Yaşam gazetesinde yayımlanan yazısında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisinden söz ettiğini belirterek, Fatih Altaylı ile ilgili yaşadıklarını anlattı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Fatih Altaylı’nın yaptığı haber nedeniyle aylarca sürekli tehdit edildiğini, sokağa yalnız çıkamadığını söyleyen Keskin, şu ifadeleri kullandı:

“İşte tam da bugünlerde çok da konuşmak istemediğim bir konuyu yeniden gündeme getiren ilginç bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Ben bu coğrafyada gerçek muhalefetin sadece resmi ideolojiyi eleştirmekle olabileceğine inanıyorum. Her zaman söylediğim gibi aralarındaki her türlü kavgaya, çıkar çatışmasına rağmen kişisel olarak görüşüm Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ya da Fatih Altaylı aynı taraftadırlar.

Fatih Altaylı, kim güçlü ise her zaman onun tarafındadır. Esas olarak da bu coğrafyada güçlü olan her zaman gerçek ve kendisini derinlerde gizleyen çekirdek devlet yapısı olduğu için her zaman Fatih Altaylı o gerçek devletin yanındadır. Bu nedenle bir kez daha Fatih Altaylı’ya muhalefet, muhalif ya da demokrat kimliği yakıştıranlara hatırlatmak için bu yazıyı yazma gereğini hissettim. Fatih Altaylı benim için her şeyden önce bir kadın düşmanıdır.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com