Erdoğan’ın mitinginde açılan ‘İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın’ pankartı apar topar kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü Sakarya mitinginde "İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın" pankartı açıldı, ancak kısa sürede polis olduğu değerlendirilen kişiler tarafından kaldırıldı. İsrail'in Gazze'yi bombaladığı dönemde Türkiye-İsrail arasındaki ticaretin aksamadan devam ettiği ortaya çıkmıştı.

  • ü
  • 24 Şubat 2024
  • ü
  • Gündem

AKP mitingindeki pankart, görüntülere böyle yansıdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sakarya mitingine katılan bazı kişilerin açtığı “İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın” pankartına el konuldu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşma yaptı.

Mitingde Filistin’e saldırılarını ve işgali sürdüren İsrail’e ilişkilerin kesilmesini istendi. Miting alanında “İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın” pankartı açıldı.

PANKARTI AÇANLAR GÖZALTINA MI ALINDI?

Daha sonra pankartı açanların yanına gelen ve polis olduğu tahmin edilen bazı kişiler pankarta kaldırdı.

Sosyal medyada pankartı açanların gözaltına alındığı iddia edildi ancak konuya ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

İsrail’in Gazze’yi yerle bir ettiği aylarda Türkiye ile ticaretin aksamadan devam ettiği, bazı aylarda ise rekor kırdığı daha önce ortaya çıkmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com