Erdoğan’ın eski metin yazarına göre AKP’de ‘acilen birkaç kelle gitmeli’: Trol çetelerini sahipleriyle birlikte…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, 31 Mart yenilgisi sonrası AKP'de başlayan iç tartışmalarla ilgili yorumunda, "Dönüşüm uzun vadeli olacak ama hırpalamayı durdurmak için acilen birkaç kelle gitmeli" ifadesini kullandı.

  • ü
  • 04 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

AKP’de 31 Mart’ta ağır yenilginin ardından Van’ın seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan’a mazbatasının verilmek istenmemesiyle ileri bir aşamaya taşındı.

AKP’li Hayati yazıcı, mehmet Uçum, Mehmet Metiner, Orhan Miroğlu gibi isimler tartışmaya katılırken, en radikal çıkış Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski metin yazarı, Yeni Şafak gazetesi yazarı Aydın Ünal’dan geldi. Ünal, AKP’deki “hırpalamanın” durması için acilen “birkaç kellenin gitmesi” gerektiğini savundu.

Aydın Ünal, sosyal medya hesabındaki paylaşımında “AK Parti’ye yönelik içerden eleştiriler gittikçe hırpalamaya dönüşüyor. Sağlıklı muhasebe zemini yitiriliyor” ifadesini kullandı.

Başarısızlıktan doğrudan sorumlu olanların ilk etapta hızlıca kenara alınması gerektiğini savunan Ünal, “Dönüşüm uzun vadeli olacak ama hırpalamayı durdurmak için acilen birkaç kelle gitmeli” dedi.

Ünal, “kelle almaya” nereden başlanması gerektiğini ise şöyle anlattı: “Şu trol çetelerini de sahipleriyle birlikte susturmak acil adımlardan biri olabilir.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com