Erdoğan’ın eski metin yazarı Ünal: Ümit Özdağ ve Zafer Partisi milli güvenlik sorunudur

Sık sık tartışmalı yazılara imza atan Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, Zafer Partisi ve Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı 'milli güvenlik sorunu' ilan etti.

  • ü
  • 08 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Yeni Şafak gazetesi yazarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski metin yazarı Aydın Ünal, son haftalarda Suriyelile yönelik saldırıları sıralayarak Zafer Partisi’ni “milli güvenlik sorunu” ilan etti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, Suriyelilere karşı Kayseri’de başlayan olaylarda, Antalya’nın Serik ilçesinde 17 yaşındaki Ahmet Handan el Naif’in bıçaklanarak öldürüldüğünü belirterek, “Ümit Özdağ ve Zafer Partisi milli güvenlik sorunudur derken, silahlanıp iç savaş çıkaracaklarını değil, işte bu tür vakaları kastediyoruz. Ergenleri, gençleri, iki adım sonrasının muhasebesini yapabilecek akli melekesi olmayanları nasıl zehirlediklerine, nasıl kışkırttıklarına, Türkiye’nin bütünlüğü için nasıl büyük bir tehdide dönüştüklerine dikkat çekmeye çalışıyoruz” diye yazdı.

Arap sermayesini ürkütmeye çalışıp, Türkiye turizmini baltalamaya çalıştıklarını savunan Ünal, “Her bir eylemlerinde Türkiye’ye ağır zarar veriyor, Türkiye’nin rakiplerinin değirmenine su taşıyorlar. Türkçülük maskesi altında Türklüğe, Türkiye’ye saldırıyorlar” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com