‘Erdoğan’ın 40 milyonluk teknesi Van Gölü’nde’

Gazeteci Fatih Altaylı, Van Gölü kenarında yapılan Ahlat Sarayı teknesinin 1,2 milyon dolar değerinde Wally Tender olduğunu söyledi. Altaylı, "Bu Wally'leri kullananlar milyarderler falan... Wally öyle herkeste olacak bir şey değil" diye de ekledi.

  • ü
  • 26 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı Youtube yayınında dün Ahlat’ta Cumhurbaşkanlığı’na ait Ahlat Sarayı’nda yapılan kabine toplantısıyla ilgili bir ayrıntıya değindi. Altaylı, Van Gölü kenarındaki saraya bağlanan teknenin 1 milyon 200 bin dolar değerinde Wally Tender marka tekne olduğunu belirtti. Altaylı şunları söyledi:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘ÖYLE HERKESTE OLACAK BİR ŞEY DEĞİL’

“Wally şu anda yapılan tekneler arasında en lükslerinden bir tanesi. Çok şıktır, çok güzeldir bu tekneler. Şimdi onlardan bir tanesi Ahlat Sarayı’nın önünde bağlı.

Bu Wally’leri kullananlar milyarderler falan… Wally öyle herkeste olacak bir şey değil. Görebildiğim kadarıyla Wally Tender 42 veya 48.

Bunların fiyatları 1 milyon 200 bin dolar. Yani 40 milyon TL falan. Sarayın önüne bağladıkları, Van Gölü’nde gezilecek tekne 40 milyon TL. Sonra gösteriş…”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com